SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor telafi edecek!

Giresunspor telafi edecek!

02 Aralık 2017 Cumartesi - 13:18




Yeşil-Beyazlıların Asbaşkanı Kazancıoğlu, Balıkesirspor Baltok maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatmak amacında olduklarını ifade etti.





TFF 1. Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Akın Çorap Giresunspor’da, tüm gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Balıkesirspor Baltok maçına çevrildi. Çotanakların Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, Balıkesir’den galibiyetle dönüp yeni bir çıkış başlatmak istediklerini söyledi.

Son iki maçta hesapta olmayan puanlar kaybettiklerini ve Balıkesir’de bu puan kayıplarını telafi etmek amacında olduklarının altını çizen Kazancıoğlu, “Kupada Alanyaspor’u yenerek moral bulduk. Takımımızın ortaya koyduğu olumlu futbolda bizi Balıkesir maçı öncesi oldukça sevindirdi. Güzel futbolumuzu Balıkesir karşısında da sürdürüp 3 puana uzanan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Ligde artık ilk devrenin bitmesine 4 maç kaldığını anımsatan Asbaşkan Kazancıoğlu, “Balıkesir Baltok, Çaykur Rize, Samsunspor ve Gaziantepspor maçlarıyla devreye gireceğiz. Bu 4 maçtaki 12 puana da talipliyiz. Hedefimiz bu kritik virajı kayıpsız geçerek ilk yarıyı istediğimiz noktada bitirmek olacaktır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap