SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor’da kredi tükendi!

Giresunspor’da kredi tükendi!

17 Ekim 2017 Salı - 22:40




Yeşil-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, üst üste yaşadıkları kayıplarla zirve yarışında önemli bir avantajı kaçırdıklarını ifade etti,





Akın Çorap Giresunspor’un Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, son üç maçta puan kaybetme kredilerini doldurduklarını söyledi. Elazığ, Ümraniye ve Gazişehir Gaziantep ile berabere kalarak, zirve yarışında önemli bir avantajı değerlendiremediklerini hatırlatan Kurt, “Artık bu kötü gidişe bir ‘dur’ deme zamanı geldi. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Manisaspor maçını ne pahasına olursa olsun kazanıp, önümüze yeni bir sayfa açmamız lazım” dedi.

Manisaspor ile çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarının altını çizerek, Yeşil-Beyazlı taraftarlara önemli bir çağrıda bulunan Kurt, “Unutulmasın ki Giresunspor’un en büyük itici gücü taraftarlarıdır. Bütün taraftarlarımızı Pazar günü Atatürk Stadı’na bekliyoruz. Onların desteğiyle rakibimizi devirip, yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz” diye konuştu.

Çotanaklar Manisa’yakilitlendi

Akın Çorap Giresunspor’da Grandmedical Manisaspor maçının hazırlıkları sürüyor. Çotanaklar, Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla Pazar günü oynanacak kritik karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. İdmanlarda talebeleriyle yakından ilgilenen Diyadin, öğrencilerine dış dünyayla bağlarını kopartıp tamamen Manisa maçına odaklanmaları uyarısında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap