SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'un korkusu yok

Giresunspor'un korkusu yok

16 Ekim 2016 Pazar - 11:53




Yeşil-Beyazlılar, bugün deplasmanda ligin namağlup tek takımı olan Eskişehirspor’u dize getirip, zirveye ağırlığını iyice koymak için mücadele edecek





TFF 1. Lig’de zirve savaşı veren Giresunspor, bugün saat 16.00’da Eskişehirspor ile deplasmanda çok önemli bir maça çıkacak. Yeşil-Beyazlılar, ligin namağlup tek takımı olan Es Es karşısında 3 puan arayacak. Çotanaklar’da kırmızı kart cezalısı David Solomon Abwo bu önemli maçta forma giyemeyecek. Yine sakatlıkları bulunan Özgür Can Özcan ve Çağrı Bülbül de maç kadrosuna alınmadı. Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan’ın Abwo’nun yerine bugünkü maçta Sırp yıldız Nemanja Tomic’i, forvette de Özgür Can’ın yokluğunda Nijeryalı Okafor’u ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Kaplan’ın ligin 6. haftasında oynanan Ümraniyespor maçında Çağrı’nın yerine ön liberoda oynattığı Yunanlı Dimitriadis’i de bugün yine ilk onbirde oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap