SON DAKİKA



Haber > Spor > Gökhan töre belirsizliği

Gökhan töre belirsizliği

24 Mart 2016 Perşembe - 14:28




Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle Almanya’ya giden ve ameliyat olmayacağını söyleyen Gökhan Töre’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf kafaları karıştı





Beşiktaş’ta sakatlığı sürekli tartışılan yıldız oyuncu Gökhan Töre, tedavi olmak için Almanya’ya gitmiş ve ameliyat olmayacağını açıklamıştı. Ancak sosyal medyaya düşen ve içinde geçen sezon kulüple ilişkisi kesilen Dr. Ertuğrul Karanlık’ın olduğu fotoğraf tartışma konusu oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya, yıldız oyuncunun Karanlık tarafından ameliyat edilmediğini sadece Almanya’daki tedavisi için oyuncunun isteği ile doktor bulma konusunda yardımcı olduğunu söyledi.

Gökhan’ın uzayan sakatlığı ile ilgili ise Çetinkaya, "Gökhan’ın ayak bileğinde bir damar tıkanması oluştu. İlaç ile tedavi etmeye çalıştık. Fakat iyileşmeyince böyle bir operasyon şart oldu. Bu operasyon bir ameliyat değil. Bizim önerdiğimiz bir anjiyo çeşidi. Bildiğimiz kadarıyla yapılan operasyonda damar balonla açıldı. Sahalara dönüşü için raporları bekliyoruz ama normal dinlendirsek bile 2 haftada döner. Eğer kan sulandırıcı kullanırsak bu süreç daha da uzayabilir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap