SON DAKİKA



Haber > Spor > Gökhan'dan takıma kıyak

Gökhan'dan takıma kıyak

09 Ekim 2015 Cuma - 16:10




Beşiktaş’ta Fenerbahçe galibiyeti için belirlenen 20’şer Dolar’lık primi az bulan Siyah- Beyazlı futbolcuların imdadına takım arkadaşları Gökhan Töre





Beşiktaş’ın bu yıl hücumdaki en büyük gücü olan Gökhan Töre’nin, Fenerbahçe derbisi sonrası arkadaşlarına prim kıyağı yaptığı ortaya çıktı. Bu sezon sadece şampiyonluk için prim belirleyen ve derbiler için yönetim olarak karar vereceklerini takıma söyleyen Başkan Fikret Orman, 2.5 yıl aradan sonra gelen derbi zaferiyle takıma prim verileceğini bildirmişti. F.Bahçe maçı öncesi primin 20’şer bin Dolar olduğu belirtildi. 

Habere sevinen oyuncular, primin arttırılmasını isteyerek konuyu teknik direktör Şenol Güneş’e ilettiler. Ancak Güneş konunun idari olduğunu ve kendisinin yapacak bir şeyi olmadığı karşılığını verdi. Güneş’ten bekledikleri yanıtı alamayan Siyah-Beyazlı futbolcular, kendi aralarında konuyu çözecek kişinin Gökhan Töre olduğunu söyleyip topu başarılı futbolcuya attılar. 

Zaman zaman tesis içinde de bu tür durumlar da devreye giren Töre, Çebi’nin yanına gidip, “Başkanım arkadaşlar primin 30 bin Dolar olmasını istiyor. Ayrıca bu primden çalışanlara da dağıtacağız” diyerek ricada bulundu. Ahmet Çebi de Başkan Fikret Orman ile konuşup prime zam yaptıklarını söyleyince, soyunma odası alkışlarla inledi. Zammı kapan futbolculardan bazılarının esprili bir şekilde Gökhan’ın elini öptükleri öğrenildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap