SON DAKİKA



Haber > Spor > Görelespor'a asist kralı hoca

Görelespor'a asist kralı hoca

11 Haziran 2019 Salı - 13:05




Yeşil-beyazlı kurmaylar, bir dönem Süper Lig’de asist kralı olan ve Fenerbahçe’nin efsanesi Alex De Souza ile bu konuda yarışan Musa Kuş’u takımın başına hoca olarak getirmek istiyor





BÖLGESEL Amatör Lig ekiplerinden Görelespor, yeni sezon için büyük düşünüyor. Geçen sezon şampiyonluğu son haftalarda kaybettiği şanssız puan kayıplarıyla kaybeden Yeşil-Beyazlılar, bu sezon çıtayı yüksek tutuyor. Hedefini 3’üncü Lig olarak koyan Giresun ekibi, iyi bir teknik adam ve kaliteli futbolcu kadrosuyla yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapıyor. Bu planlama doğrultusunda hareket edecek olan Görelespor’da öncelik takımın başına tecrübeli ve isim sahibi bir teknik direktörü getirmek. 

KULÜBE yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, yeşil-beyazlı kurmaylar, bir dönem Süper Lig’de asist kralı olan ve Fenerbahçe’nin efsanesi Alex De Souza ile bu konuda yarışan Musa Kuş’u takımın başına hoca olarak getirmek istiyor. Futbolculuk dönemindeki birikimlerini, teknik adam olarak sahalara yansıtmak isteyen Musa Kuş, yeni jenerasyonun geleceği parlak hoca adayları arasında gösteriliyor. Musa Kuş, daha önce Çanspor, Bigaspor, Polatlı ve Gençlerbirliği altyapısında görev yaptı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap