SON DAKİKA



Haber > Spor > Hatayspor - Fenerbahçe maçında skandal penaltı pozisyonu!

Hatayspor - Fenerbahçe maçında skandal penaltı pozisyonu!

26 Eylül 2021 Pazar - 19:44




Hatayspor-Fenerbahçe maçının 25. dakikasında Kim Min-jae'nin topu korner göndermek istediği pozisyonda topun eline çarpması tartışmaları da beraberinde getirdi.





Süper Lig’in 7. haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın 25. dakikasında penaltı tartışması yaşandı.

Sarı-lacivertli stoper Kim Min-jae’nin topu kornere gönderdiği pozisyonda Hatayspor cephesi penaltı bekledi. 25. dakikada Kamil Ahmet’in yaptığı ortada topu kornere göndermek isteyen Kim, uçarak topa müdahale etmek istedi ancak kafası yerine top eline çarpıp dışarı çıktı.

Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen itirazlar sonrasında VAR odasını dinledi. VAR’da hakem Koray Gençerler ise pozisyonda penaltı olmadığını belirtip oyunun köşe vuruşuyla başlamasını belirtti.

Hatayspor Fenerbahçe maçında penaltı tartışması

ERMAN TOROĞLU TEPKİ GÖSTERDİ!


Karşılaşmanın ilk devresini A Spor ekranlarında değerlendiren Erman Toroğlu açıklamasında "TFF Başkanı olsam MHK Başkanını ararım, bu maçtaki VAR hakemini oradan al derim. Ben bu kadar net bir şey görmedim. Orta hakem Kim Min Jae'nin pozisyonunu görmeyebilir. Peki ya VAR? Burada başka bir şey var.'' ifadelerine yer verdi.

Resim

(Penaltı beklenen Görüntü: BeIN SPORTS)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap