SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayalimizin peşinden koşacağız

Hayalimizin peşinden koşacağız

09 Aralık 2016 Cuma - 08:31




Yeşil-Beyazlı ekibin teknik direktörü Yücel İldiz müjdeyi verirken, “İkinci devre itibariyle play-off’a oynayacağız. Giresun Süper Lig’e çıkacaktır” d





TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Teknik Direktör Yücel İldiz, gazetemizin Giresun Temsilcisi Erkan Başkıran’a özel röportaj verirken Giresunsporlulara müjdeyi verdi. Beklenen Giresunspor’u ortaya çıkaracağını ifade eden İldiz, bugüne kadar hedefi olmayan hiçbir kulüpte çalışmadığını, Yeşil-Beyazlı ekibi de hedeflerinden dolayı tercih ettiğini söyledi. İldiz, “Giresunspor kulüp olarak, şehir olarak, yönetim olarak, taraftarlar olarak çok büyük bir camia. Öncelikle böyle bir camiaya geldiğim için başta kulüp başkanımız Mustafa Bozbağ ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Giresunspor, hedefi olan bir takım. Burada bundan sonra ne yaparızı, ne yapmalıyızı biliyoruz. Bunun için de çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Zor bir dönemde göreve soyundum

Giresunspor’da görev almaya başladıktan sonra takımı tanımaya başladığını ifade eden Teknik Direktör Yücel İldiz, “Giresunspor artık her anlamda düzenli olan kulüp. Netice anlamında da daha düzenli hale gelebilmesi için veya bir daha iyi yere taşımak anlamında bir görüşmek yaptık. Bunun için Giresun’a geldim. Zor bir dönemde de geldiğimi biliyorum. Ligin en zorlu ekipleriyle maçlar oynadık. Tabii ki sezon başında gelmiş olsak, daha önce gelmiş olsak, takımı kursak bir sürü şeyler söyleyebilirdik. Ama elimizden geldikçe takımı tanımaya çalışıyoruz. Bir yandan da maçlar oynanıyor. Bu maçlarda açık söylemek gerekiyorsa ben çok daha iyi neticeler bekliyordum. Buraya gelmeden bütün bunların hesaplarını yaptım” dedi.

Puan kayıpları stres yarattı

Üst üste yaşanan puan kayıplarının takım üzerinde strese yol açtığını ifade eden Teknik Direktör İldiz, “Hem bizim görev aldığımız süre hem de Mustafa hocanın görev aldığı sürede istenmeyen sonuçlar hem yönetici üzerinde hem de bu kadro üzerinde bir baskı oluşturdu. Ancak bazı maçlarda iyi mücadele etmemize rağmen talihsizlikler yaşadık” ifadelerini kullandı. 

Zamana ihtiyaç var

İldiz, şunları kaydetti: “Giresunspor düzenli bir camia. Neticede düzenli olması gerekiyor. Bunun için de kadroda birtakım düzenlemeye gideceğiz. Bunu da devre arasında yapabiliriz. Zamana ihtiyacımız var. Kendi kimliğimizi sahaya biraz daha yansıtacağız. Devre arasından sonra ama sezon sonu itibariyle koyduğumuz hedefi yakalamaya çalışacağız.”

Taraftar muhteşem

Giresunspor taraftarlarını beğendiğini ifade eden İldiz, “Heyecanlı bir taraftarımız var. Ama taraftarlarımızın beklentileri yükseldi. Sezon sonuna kadar sonuç ne olursa olsun taraftarımız muhteşem desteğini bizden esirgemesinler. Onlar takıma müthiş destek veriyorlar” dedi.

Beklentilerin farkındayım

Giresun halkının beklentilerini bildiğini belirten İldiz, “Diğer takımlarda aldığım sonuçlardan dolayı şampiyonluk beklemeleri doğal. Bu baskıya alışkınız. Başkanımızın takımı Süper Lig’e taşıma hedefi var. Bunun için biz de elimizden geleni yapacağız ve bu hedefi gerçekleştireceğiz. Ama şunu görebiliyorum: Giresunspor ama bu sene ama gelecek sene bir üst lige Süper Lig’e çıkacaktır” dedi.

Hiçbir rakip küçümsenmemeli

İki takım için de zorlu bir müsabakanın kendilerini beklediğini ifade eden İldiz, “Mersin İdmanyurdu takımı bu maçı çıkış maçı olarak görecektir. Bunun için hem bizim hem de onlar için önemli bir maç olacak. Ligde herkesi yenebilecek güce sahip. Bunun için kimseyi küçümsememelisin. Biz de kötü gidişe son vermek istiyoruz” dedi.

Play-off’a oynayacağız

İldiz, Giresunspor’un devre arasında kadrosuna katacağı oyuncularla ikinci yarıda play-off’a oynayacak bir ekip haline geleceğini belirterek, “Giresunspor camiası devre arası yapacağımız takviyelerle ve eksiklerini gidererek ikinci devre itibariyle play-off’a oynayacaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap