SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu’ndan mutlusu yok

Hekimoğlu’ndan mutlusu yok

23 Ekim 2018 Salı - 12:06




Tepecikspor engelini tek golle aşarak üst üste dördüncü galibiyetini alan Kırmızı-Lacivertliler, liderliğin keyfini sürüyor





TFF 3. Lig 1. Grup’ta son haftaların en formda ekibi Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nde Büyükçekmece Tepecikspor karşısında alınan galibiyetin mutluluğu hakim. Bu sonuçla birlikte üst üste dördüncü galibiyetini alarak liderliğini sürdüren Kırmızı-Lacivertliler, en yakın rakibine de 2 puan fark atmış durumda. Tepecik maçının ardından değerlendirmelerde bulunan teknik patron Sadi Tekelioğlu, zorlu engeli 3 puanla aştıkları için mutlu olduklarını söyledi. ‘Daha farklı kazanabilirdik’ diyen Tekelioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tepecikspor ile zor bir maça çıktık. Çok da pozisyona girdik ancak bunlardan ancak birini değerlendirebildik. Netice olarak üç puan aldık ve mutluyuz. Namağlup lider olduğumuz için rakiplerimiz bize daha fazla motive olarak geliyor. Bu işimizi zorlaştırsa da biz zoru sever, üstesinden de geliriz. Bu hafta Erzin Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap