SON DAKİKA



Haber > Spor > Hız kesme Trabzonum

Hız kesme Trabzonum

01 Ekim 2016 Cumartesi - 10:00




Bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini mağlup ederek hem bu sezonki ilk deplasman galibiyetine imza atmak





SPOR Toto Süper Lig’in 6.haftasında Trabzonspor bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk olacak. Geçen hafta sahasında Konyaspor’u yenerek üç maçlık yenilgi serisine son veren Bordo-Mavililer, Karabükspor’u da yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Konya galibiyetini kötü günleri geride bırakmanın bir başlangıcı olarak değerlendiren Karadeniz ekibi, Karabükspor karşısında da aynı hırs ve isteği sahaya yansıtarak üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. Ayrıca Trabzonspor, Karabük karşısında hem dış sahadaki kazanamama fobisine son vermek hem de uzun bir aradan sonra iki maç üst üste kazanmak amacında. Süper Lig’de 5 maçtır deplasmanda kazanamayan Trabzonspor, en son geçen sezon 26. ve 27. haftalarda Sivasspor ve Gaziantepspor’u 1-0’lık skorlarla yenerek üst üste galip gelmişti. Bordo-Mavililer, ligde 12 maçtır üst üste maç kazanamıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap