SON DAKİKA



Haber > Spor > İrfan Can Kahveci'nin asıl hedefi Avrupa'ya gitmek

İrfan Can Kahveci'nin asıl hedefi Avrupa'ya gitmek

02 Mart 2021 Salı - 16:07




Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Galatasaray'a çalım atarak renklerine kattığı İrfan Can Kahveci, hedefinin Avrupa ligleri olduğunu söyledi.





Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın da kadrosuna katmayı çok istediği İrfan Can, tuttuğu takımı da açıkladı.

İrfan Can'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum! Benim yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir, Fenerbahçe'de olduğum için söylemiyorum. Ben her zaman Fenerbahçeliydim."

"Mesut Özil ağabey dünyanın en futbolcularından biri, biriydi! Mesut ağabeyden ne kaparsam benim için kar. İnşallah Fenerbahçe'den Avrupa'ya gideceğim, bunu da Mesut ağabeyin katkıları ile yapabilirim. Benim futbol hayatımda şanslı olduğum konular var. Hep izlediğim oyuncularla beraber oynama fırsatım oldu. Mesut abi dünyanın en iyi futbolcularından biri. Ondan öğreneceğim çok şey var. İdollerimden biriydi."

"Ben transfer sürecinde hiç konuşmadım, açıklama yapmadım. Başakşehir'in menfaatleri ve benim isteğim neyse onu yaptık. Sonucunda da Fenerbahçe'ye geldik. Emre abi, benim gelişimimde en önemli rol oynayan oyunculardan biriydi."


"İki sene üst üste şampiyon olmak isterim. Fenerbahçe'de bunu bu sene yapabileceğimizi de düşünüyorum. Ben de hayalimdeki takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum."

"Fenerbahçe çok büyük bir camia ve bu büyük camiayı dışarıdan karıştırmak isteyenler de olabilir. Bu algılara kapılmamalıyız."

"Benim için bir önemi yok! Efsane çubuklu ile sahada olabilmek benim için yeterli."

"La Liga'yı kendime daha uygun görüyorum. Ancak her ülkede her ligde forma giyebilirim."

Kaynak: Fotomaç


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap