SON DAKİKA



Haber > Spor > İstenileni vermeyen babasının evine

İstenileni vermeyen babasının evine

20 Temmuz 2016 Çarşamba - 09:56




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “3 Ağustos tarihine kadar hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlarda kendini gösteremeyen babasının evin





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yeni sezon öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulunurken kamp döneminde istenileni veremeyen sporcuların takımdan gönderileceğini söyledi. Karaman, “30 dolayında sporcuyla kamp yapıyoruz. 3 Ağustos tarihine kadar hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlarda kendini gösteremeyen babasının evinde oturacak. Bu müsabakalar sonunda tüm oyuncularımızın son durumlarını görme fırsatı bulacağız” dedi.

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirten tecrübeli teknik adam, “Yapacağımız hazırlık maçlarında eksik yönlerimizi daha iyi görmüş olacağız.  Forvet arkası ve 8 numara ile stoper mevkiinde arayışlarımız sürüyor.  Tabii Avusturya’nın Wien takımından alacağımız Aleksandre bize gelmek istiyor. Türkiye’de ki karışıklık biraz tedirgin etmiş ve bir iki gün sonra ülkenin sakinleşmesi ile bizimle masaya oturacak” ifadelerini kullandı. 

Yeşil-Mavililerin yeni sezon öncesinde sorun yaşadığı kaleci İtandje içinde konuşan Karaman, “İtandje henüz kampa katılmadı. Buraya gelmek istedi ve kendisini hava alanından almamızı istedi. Ben de kendisine ‘Önce Rize’ye gideceksin. Bizim üssümüz orası’ dedim. Hazırlık maçlarında kalecimiz Gökhan’a görev vereceğiz. Sergileyeceği performansa göre transfer yapıp yapmamaya karar verebiliriz” diye konuştu. 

Konya maçına hazır oluruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2016-2017 futbol sezonunun ilk haftasında oynayacakları Atiker Konyaspor maçına kadar hazır hale geleceklerini ifade etti. Taraftarları önüne güçlü bir ekip olarak çıkacaklarını ifade eden Karaman, “Tüm eksiklerimizi tamamlayıp lige hazır olarak dönmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız Konya maçı ile vereceğimiz starta galibiyet ile başlamayı arzuluyoruz” diye konuştu. 


Mehdi Taremi kendi gitti

Karaman İranlı golcü Mehdi Taremi’nin kendisinin kamptan ayrıldığını söyledi. Karaman, “Ailesine büyük baskılar olduğunu tehditler yağdırıldığını söyledi ve takımdan ayrılarak kendi ülkesine gitmek istediğini belirtti. Bizde bunun üzerine kendisi ile olan sözleşmemizden bahsettik. Kendi kulübü bu oyuncuyu geri almak istedi, biz vermek istemedik. Futbolcu kamptan ayrılarak ülkesine döndü, bizde yasal ne ise onu yapacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap