SON DAKİKA



Haber > Spor > İzlandalılar Şenol Güneş'i kızdırdı

İzlandalılar Şenol Güneş'i kızdırdı

10 Haziran 2019 Pazartesi - 10:57




İzlandalıların havaalanında A Milli Takımımıza yaptığı muamele, başta Şenol Güneş olmak üzere herkesi kızdırdı. İyice motive olan Güneş, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.





A Milli Takım, 2020 Avrupa Şampiyonası H grubu eleme maçında yarın İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

Dün gece Konya'dan özel uçakla Keflavik Havalimanı'na giden milliler, hiç beklemediği olaylarla karşılaştı. Öncelikle yaklaşık 3 saat pasaport kontrolü sırasında bekletilen kafile, ardından bir başka terbiyesizlikle daha karşılaştı.

ŞENOL HOCA'YI KIZDIRDILAR




İzlandalı ırkçı bir vatandaşın, röportaj veren Emre Belözoğlu'na doğru tuvalet fırçası tuttuğu görülürken, yaşanan bu skandal olaylar milli futbolcuları ve teknik direktör Şenol Güneş'i bir hayli kızdırdı.

Takım otobüsüne binerken oldukça sinirli olduğu gözlenen tecrübeli teknik adam, oyuncularıyla bir toplantı yaparak cevabı sahada vermeleri gerektiğini söyledi.




LAZRAİL MODUNU AÇTI

Sosyal medyada olaylar hakkında yorum yapan futbolseverler ise, sık sık Şenol Güneş'le ilgili yapılan meşhur capsi paylaşarak İzlanda'nın kendi sonunu hazırladığını belirten yorumlarda bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap