SON DAKİKA



Haber > Spor > Kadroya niye giremediler?

Kadroya niye giremediler?

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 11:42




Trabzonspor yönetiminin Fenerbahçe maçından sonra kadro dışı bıraktığı ancak daha sonra affettiği Belçikalı Luis Cavanda ile birlikte Erkan Zengin’in,





Trabzonspor yönetiminin Fenerbahçe maçından sonra kadro dışı bıraktığı ancak daha sonra affettiği Belçikalı Luis Cavanda ile birlikte Erkan Zengin’in, Çaykur Rizespor maçında kadroya alınmaması dikkat çekti. SporYorum'un haberine göre; iki ismin de affedilmesine karşın 18 kişilik kadroda olmamasının Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın kararı olduğu vurgulandı. Mandıralı’nın takımla birlikte en az 10 gün idmanlara çıkmayan bu futbolcuları kadroya dahil etmesi halinde iş disiplininin sorgulanacağını düşündüğü ifade edildi.

ARTIK FORMA BULMALARI ZOR

Luis Cavanda ile Erkan’ı affeden yönetimin ise bu iki ismin takımda yer alarak piyasalarının artmasını istediği vurgulandı. Fakat Cavanda’nın yerine forma giyen Semih Karadeniz ile Erkan’ın bölgesinde oynayan Yusuf Erdoğan’ın mükemmel futbol oynamaları dikkat çekti. Bu iki oyuncunun performansıyla birlikte artık Erkan Zengin ile Luis Cavanda’nın kolay kolay forma şansı elde edemeyeceğine inanılırken, aksi takdirde takım içindeki adalet duygusunun zedeleneceğine dikkat çekildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap