SON DAKİKA



Haber > Spor > Kalkavan'ın ürküten istatistiği!

Kalkavan'ın ürküten istatistiği!

04 Kasım 2016 Cuma - 10:14




Trabzonspor’un İstanbul’da Vodofone Arena Stadı’nda Beşiktaş ile oynayacağı zorlu karşılaşma için atanan hakem Mete Kalkavan haklı bir endişeye eden o





Trabzonspor’un İstanbul’da Vodofone Arena Stadı’nda Beşiktaş ile oynayacağı zorlu karşılaşma için atanan hakem Mete Kalkavan haklı bir endişeye eden oldu.

Beşiktaş taraftarı olarak bilinen Kalkavan bugüne kadar yönettiği maçlarda adeta Siyah-Beyazlı takımın 12’nci adamı gibi çalışırken, sıra Bordo-Mavili ekibe gelince acımasız düdükleriyle adeta puan katliamına neden oldu. Kalkavan’ın yönettiği 16 Beşiktaş maçında bu ekibin tam 10 galibiyeti, 2 beraberliği ve 4 de yenilgisi bulunuyor.

Buna karşın, Trabzonspor, Mete Kalkavan yönetiminde 7 maça çıktı. Bu maçlardan sadece 1’inde kazanabilen Bordo-Mavili ekip, 1 beraberlik, 5 de yenilgi aldı. Yani Trabzonsor, Kalkavan yönetiminde adeta kazanmaya hasret kaldı. Bu hakem, kötü kararlarıyla da Trabzonspor’un hedefi oldu. 

EN İYİ İSTATİSTİK BJK, EN KÖTÜSÜ TRABZONSPOR

Mete Kalkavan, Beşiktaş’tan sonra en çok Mersin İdmanyurdu maçını yönetti. Mersin İdmanyurdu, Kalkavan yönetiminde 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. İstatistik olarak Mersin İdmanyurdu bile Kalkavan yönetiminde Trabzonspor’dan daha iyi bir ortalama tutturdu.


Kalkavan, Fenerbahçe’nin 13 maçında düdük çalarken, Sarı Lacivertliler 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Galatasaray’ın da 13 maçını yöneten Kalkavan’la birlikte Sarı-Kırmızılılar 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 de yenilgi elde etti.

Mete Kalkavan yönetiminde en çok kazanan takımın Beşiktaş olması da dikkat çekti. Trabzonspor ise Kalkavan yönetiminde en kötü istatistiği tutturan takım olarak öne çıktı. Bu veriler ışığında Mete Kalkavan’ın cumartesi akşamı nasıl bir yönetim sergileyeceği merak edilirken, Bordo-Mavililer’i ise haklı bir korku sardı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap