SON DAKİKA



Haber > Spor > Karaman'dan ince hesaplar

Karaman'dan ince hesaplar

07 Temmuz 2015 Salı - 07:29




Sezona 5 transferle başlayan Atmacalar 3 transfer daha yaparak işi bitirip, ikinci etap kamp çalışmalarına başlama düşüncesinde.





Yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde sürdüren Çaykur Rizespor’da futbolcular neşe içinde çalışıyor. Sezona 5 transferle başlayan Atmacalar 3 transfer daha yaparak işi bitirip ikinci etap kamp çalışmalarına katılmak istiyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman 11 Temmuz tarihinde Rize’de çalışmaları tamamlayacaklarını belirterek, “İkinci etap öncesi yeni yapılacak olan transferlerin de bize katılmasını bekliyoruz” dedi. Karaman, takıma 5 oyuncu katmak istediklerini ancak 5 yerine, kaliteye önem verip 3 oyuncu almak istediklerini söyleyerek, ”Fazladan ikiye vereceğimiz para ile daha kaliteli 3 oyuncu almak daha mantıklı , bu sezon takımdan giden veya gidecek oyuncular var. Rizespor bu sezon çok daha iyi yerlerde olacak” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap