SON DAKİKA



Haber > Spor > Kendimizi affettireceğiz

Kendimizi affettireceğiz

10 Mart 2016 Perşembe - 09:34




Ligde kötü günler geçiren Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Erkan Zengin, “El birliğiyle bu maçı kazanarak, kötü günleri atlatma adına ilk adımı atacağ





Trabzonspor’un başarılı ismi Erkan Zengin, Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak, stresli günlere son vereceklerini söyledi. Erkan, geçirdikleri bu sıkıntılı günlerde kendilerine yakışmayan sonuçlar aldıklarını ancak Mersin maçıyla bu duruma son vereceklerini belirterek, “Bu maçın ne ifade ettiğini biliyoruz. Taraftarımızın içi rahat olsun üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Mersin İdmanyurdu’nu yenerek, üzerlerindeki kara bulutları dağıtacaklarını belirten Erkan, “Taraftarımızı çok üzdük. İstemediğimiz sonuçlar aldık. Bu kritik maçı kazanacağız. Bu maçta taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız var. El birliğiyle bu maçı kazanarak, kötü günleri atlatma adına ilk adımı atacağız. Ardından oynayacağımız Beşiktaş ve Sivasspor maçlarını kazanarak, bize yakışmayan bu durumdan çıkacağız” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap