SON DAKİKA



Haber > Spor > Kerem'in gözü yükseklerde!

Kerem'in gözü yükseklerde!

02 Mart 2021 Salı - 11:51




Trabzonlu boksör, Milli takım seçmelerini ilk sırada tamamlayarak Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı





GENÇLER Dünya Şampiyonası'na katılacak milli boksörleri belirlemek amacıyla Kastamonu'da gerçekleştirilen seçmeler tamamlandı. Kadıdağı Kamp Eğitim Merkezi'nde yapılan seçmelerde, genç erkeklerde 40 sporcu boy gösterdi. 60 kiloda ringe çıkan Trabzonlu boksörlerden Kerem Özmen, tüm rakiplerini mağlup ederek birincilik kürsüsüne çıktı. Dünya Şampiyonası’na gidecek boksörler arasına adını yazdıran 18 yaşındaki sporcu, nisan ayında yapılacak şampiyonada ülkemizi temsil edecek.

DÜNYA Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da kampa giren Kerem Özmen, duygularını Karadeniz’e anlattı. Seçmelere iyi hazırlandığını ve haklı bir sevinç yaşadığını söyleyen Kerem, “Kastamonu’da yapılan Gençler Dünya Şampiyonası seçmelerinde birinci oldum. Allah nasip ederse aynı başarıyı dünya şampiyonasında da gösterip bayrağımızı göndere çektirmek istiyorum. O gururu ülkeme ve sevenlerimize yaşatmak için tüm gücümle savaşacağım” diye konuştu.

HİÇBİR ZAMAN PES ETMEDİM




YAŞAMI boyunca birçok olumsuzlukla karşılaştığını vurgulayan Kerem, şöyle devam etti: “Hiçbir zaman pes etmedim. Her zaman ayakta durdum. İnsan başarıya giderken desteğe ihtiyacı vardır, başarılı olduktan sonra kimseye ihtiyacı yoktur. Beni sokaklardan alıp beni keşfeden, şampiyonluğa kadar getiren Yalçın Aydın hocama çok teşekkür ediyorum. Nazım Dalkıran ve Davut Çınarlar hocalarımın da emeklerini unutamam.”

CANELO ALVAREZ’İ ÖRNEK ALIYORUM




İDOL olarak Meksikalı dünya şampiyonu boksör Canelo Alvarez’i örnek aldığını dile getiren genç sporcu, “Onun maçlarını izleyerek, onun gibi bir boksör olma hayaliyle yaşıyorum. Dünya şampiyonası benim için çok önemli” dedi. Kerem son olarak, desteklerinden dolayı Cemil Usta sahibi Fatih Kalkışım, Pazarkapı Mahallesi’nde esnaflık yapan Çağrı Bala, Adem Bala ve Savaş Şahin’e teşekkür etti.

HABER: İsmail DÜZGÜN

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap