SON DAKİKA



Haber > Spor > Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Trabzonspor'un hakkını teslim etti

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Trabzonspor'un hakkını teslim etti

12 Haziran 2022 Pazar - 16:03




Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu.





Konyaspor ile sezonu 3.sırada tamamlayan Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut açıklamalarda bulundu.

İlhan Palut, Trabzonspor’un şampiyonluğuna dikkat çekerek, ‘’Bir kere Trabzonspor kadrosuna doğru zamanda takviyeler yaptı, lig başlamadan Trabzonspor’un kadrosu hazırdı, beraber çalıştılar ve zaten bir önceki sene Abdullah hoca hatırı sayılır bir süre Trabzonspor’la sistemini oturttu zaten elinde beraber çalıştığı en az yüzde 70’lik bir grup varken nokta transferlerle de bunları destekleyerek kampta beraber çalışma fırsatı buldu. Camianın isteği, özlemi zaten bu sene Trabzonspor iç saha maçlarında özellikle en agresif seyirci belki takımını en iten seyircilerden biri Trabzonspor’du ve Abdullah hocanın özelinde üst sıralarda yer alan kaçırdığı şampiyonlukların da tecrübesiyle belki daha az hata yaptı. Bura da hemen bahsettiğimiz diğer doğan şampiyonluk adaylarının da yarışta geri de kalmasını da eklersek Trabzonspor’un şampiyon olması da gayet doğal bir hale geldi”’’ dedi.

UEFA Konferans Ligi hakkında konuşan Palut şunları dile getirdi: “Şimdi şöyle düşünmüyoruz; ligi 3’üncü sırada bitirdik. Avrupa’ya gideceğiz. Daha ne yapalım? Yeter. Bu bizim için yeteli değil. Tek hedefimiz tabii ki gruplara kalmak. Play-Off’la berber üç ön eleme oynayacağız. Burada çekeceğimiz kura da önemli tabii. Çünkü hatırlarsanız geçen sene sezon başı hazır bir Trabzonspor vardı ancak Roma ile eşleşti ve onlar için işler çok zorlaştı. İnşallah bizim içinde en başta iyi bir kura olur. Ülkemizi çok iyi temsil etmeye çalışacağız.”

(SporArena)

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap