SON DAKİKA



Haber > Spor > Kulüpler Birliği harcama limitini görüşecek

Kulüpler Birliği harcama limitini görüşecek

10 Ağustos 2020 Pazartesi - 08:58




Başta Fenerbahçe ve Kasımpaşa olmak üzere 9 takımın çağırısıyla Kulüpler Birliği bir araya geliyor. Gündemde, birçok kulübü memnun etmeyen harcama limitlerinin yeniden gözden geçirilmesi var.





Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı harcama limitleri büyük tartışma yaratmıştı. Özellikle Fenerbahçe, yüzde 15 sapma payıyla 177 milyon 500 bin TL olarak açıklanan limite sert tepki göstermişti. Bu konuda sesini en çok yükselten diğer kulüp ise Kasımpaşa oldu. Lacivert- Beyazlılar, sapma payıyla 79.6 milyon TL olan harcama limitinin gözden geçirilmemesi halinde yeni sezonda ligden çekilmeyi düşüneceklerini açıkladı. Bu konuda rahatsızlık duyan 7 kulüp daha olduğu öğrenildi. Toplam 9 takım, harcama limitleri konusunu görüşmek için Kulüpler Birliği’ni toplantıya çağırdı. Birlik bugün bir araya gelecek.

Fenerbahçe yine uyaracak

Limitlerin yeniden belirlenmesi için diğer takımların desteği istenecek. Fenerbahçe cephesi, Bankalar Birliği ile yapılandırma yapan kulüplerin sonraki sezonda itibaren kendisiyle aynı sorunu yaşayacağı iddiasını bir kez daha gündeme getirerek, bu konuda şimdiden bir düzenleme yapılması gerektiğini anlatacak. Kulüpler Birliği toplantısında fikir birliği sağlanırsa, TFF ile temasa geçilerek harcama limitlerinin yeniden gözden geçirilmesi talep edilecek.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap