SON DAKİKA



Haber > Spor > Listesi cebinde!

Listesi cebinde!

01 Haziran 2015 Pazartesi - 07:02




Trabzonspor'da sadece alınacak oyuncular değil, gidecek futbolcuların listesi de hazır. Buna göre Bordo-Mavililer'de en az 9 oyuncu gözden çıkarıldı.





Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Bordo-Mavililer, yeni sezonun planlarını yaparken, teknik heyetin transferini istediği isimler gibi, gitmesinden yana olduğu oyuncular da belirlendi. Kiralık futbolcuların yanı sıra, kadroda bulunanlardan en az 9 ismin yolu Trabzonspor ile ayrılacak. Bu şekilde bir bütçe de oluşturmayı planlayan yönetim, elde edeceği gelirin tamamını yine transfer harcamalarında kullanacak. Karadeniz temsilcisinde, yabancı olarak sadece Oscar Cardozo ve sezonun en flaş isimlerinden olan Medjani’nin de iyi bir teklif gelmemesi halinde kalacağı da gelen diğer haberler arasında. Böylece Ersun Yanal’ın istekleri ve şampiyonluk hedefiyle yepyeni bir Trabzonspor kadrosu oluşturulacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap