SON DAKİKA



Haber > Spor > Martins Türkiye'ye gelmek istiyor!

Martins Türkiye'ye gelmek istiyor!

15 Kasım 2013 Cuma - 16:48




Adı Trabzonspor'la da anılan Seattle Sounders forması giyen Nijeryalı golcü Obafemi Martins, Galatasaray'da forma giymek istediğini açıkladı.





Amerikan Futbol Ligi'nde (MLS) Seattle Sounders forması giyen Nijeryalı golcü Obafemi Martins, Galatasaray'da oynamak ve teknik direktör Roberto Mancini ile yeniden bir araya gelmek istediğini açıkladı. Golcü oyuncu, Avrupa'ya dönmek istediğini ve Dünya Kupası'na gidecek 23 kişilik listede kendisine yer bulabilmek için Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını dile getirdi. Obafemi Martins, "Menajerim Tekin Birinci'ye teklifleri değerlendirmesini söyledim. Türkiye Ligi son yıllarda ilerleme gösterdi. Yeni statlar yapıldı, büyük yatırımlar yapıldı ve taraftarların sıcaklığı inanılmaz. Zokora, Babel, Wesley Sneijder ve Drogba'nın burada oynaması tesadüf değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı özledim. Galatasaray forması giymeyi ve Inter'de günlerimizin geçtiği Mancini ile yeniden çalışmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap