SON DAKİKA



Haber > Spor > Motor sporları dünyasına yeni bir vizyon

Motor sporları dünyasına yeni bir vizyon

24 Haziran 2022 Cuma - 14:38




Türk motor sporlarının başarılı takımlarından Bitci Racing’in fan token’ı yatırımcılara sunuluyor.





2021 yılında kurulan ve ilk yılında Türkiye Pist, Karting ve Off-Road Şampiyonaları'nda 3 pilotlar ve 2 takımlar olmak üzere toplam 5 şampiyonluk kazanma başarısı gösteren Bitci Racing, blockchain dünyasına adım atıyor.

Uzun yıllardır Türkiye'de düzenlenen farklı Ralli organizasyonlarında yarışan ve çok sayıda birinciliği bulunan Bitci Teknoloji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar'ın da yarış ekibinde yer aldığı Bitci Racing'in fan token projesi, Bitci Racing Fan Token (BRACE), 24 Haziran 2022 Cuma günü, dünyanın lider fan token platformlarından Bitci.com üzerinden satışa sunulacak.

Türk Motor Sporları dünyasının en başarılı takımları arasında gösterilen ve katıldığı uluslararası organizasyonlarda da Türkiye'yi başarıyla temsil eden Bitci Racing, söz konusu projeyle birlikte Türk motor sporları dünyasında kendi token'ını geliştiren ilk takım olarak sektöre öncülük edecek.

6 Temmuz'da işlem görmeye başlayacak

0,001 TL'lik avantajlı ön satış fiyatıyla yatırımcılarla buluşacak BRACE, 6 Temmuz 2022 saat 15.00'te, Bitci.com'da işlem görmeye başlayacak. Cüzdanlarında minimum 1.000 Bitcicoin bulunduran tüm hesaplar, BRACE satışına katılabilecek. Toplam arzın 100 milyar adet olarak belirlendiği projede, BRACE satışları 5 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek; satış süresinin tamamlanmasının ardından kalan token'ların tamamı ise yakılacak.


Motor sporları dünyasına yeni bir vizyon

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bitci Teknoloji CEO'su Onur Altan Tan, tüm Spor dallarının yanında motor sporlarının Bitci ailesi için ayrı bir yeri olduğunun altını çizerken, “Hem Yönetim Kurulu Başkanımız Çağdaş Çağlar'ın hem de benim bizzat yarış ekibi içerisinde yer aldığımız Bitci Racing, kurulduğu ilk yılda kazandığı 5 şampiyonlukla, kendi alanında ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu. Türkiye'de motor sporlarının geleceği çok parlak. Çok sayıda yetenekli sporcumuz sadece Türkiye'de değil dünyanın farklı coğrafyalarında kazandıkları başarılarla ülkemizi temsil ediyor, hepimizi gururlandırıyor. Motor sporlarının daha büyük hedeflere koşabilmesi için, dijital dünyayı ve izleyici deneyimini çok daha farklı seviyelere çıkaracak yenilikçi proje ve iş fikirlerini hayata geçirmemiz gerekiyor. Bitci Racing Fan Token projesinin arkasındaki yaklaşımımız da tam olarak bu. Umuyorum bu proje, sadece Bitci Racing'in değil aynı zamanda Türkiye'de motor sporlarına ilgi duyan tüm takımların dijital dünya ile bağlarını güçlendirir, onlara yeni bir vizyon katar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap