SON DAKİKA



Haber > Spor > N'Doye'de hayal kırıklığı!

N'Doye'de hayal kırıklığı!

02 Ekim 2015 Cuma - 22:47




Trabzonspor, sezon başında Hull City’den transfer ettiği Dame N’Doye’den ilk 6 haftada beklediği verimi alamazken bu kötü performans 7. haftada da dev





N'Doye hüsranı... Senegalli golcü, belindeki sakatlığı nedeniyle sezon başında forma giyemeyen Oscar Cardozo’ya alternatif olarak kadroya dahil edildi. 3 milyon 150 bin euro bonservis bedeli ve 3 yıl için toplam 7,5 milyon euro garanti ücret karşılığında olmak üzere toplam 10 milyon 650 bin euroya (yaklaşık 36,7 milyon liraya) anlaşılan Senegalli futbolcu, lige iyi bir başlangıç yapamadı.

 Antrenmanlarda gösterdiği performansla Cardozo’yu yedek kulübesine iten ve teknik direktör Şota Arveladze tarafından 7 lig karşılaşmasında 506 dakika görev verilen N’Doye, gol atamazken sadece 1 asist yaptı. Ligin ilk haftasında Bursa maçının ikinci yarısının başında Cardozo’nun yerine oyuna girererek ilk kez bordo-mavili formayı giyen N’Doye, Beşiktaş, Akhisar, Kayseri ve Galatasaray maçlarında 90 dakika sahada kalmasına karşın gol atma başarısı gösteremedi.  Osmanlı maçında Cardozo’nun oynamasıyla yedek kulübesine dönen N’Doye, son 32 dakika forma giydi ancak golle tanışamadı. Torku Konyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan N'Doye beklenen performansı yine gösteremeyince 70. dakikada oyundan alındı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap