SON DAKİKA



Haber > Spor > Onazi ve Bero’da sorun yok

Onazi ve Bero’da sorun yok

20 Temmuz 2016 Çarşamba - 09:17




Trabzonspor yönetimi Lazio’nun orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi ve Trencin forması giyen orta saha Matus Bero’da geri sayıma geçti.





Trabzonspor kulübü, 2'nci etap kamp çalışmaları öncesi dış transferi önemli ölçüde tamamlamak için yoğun çaba harcıyor. Bugüne kadar ilk olarak solbek Luis İbanez ile görüşmelere başlandığını açıklayan ardından 20 yaşındaki forvet oyuncusu Ramil Sheydaev’i resmi olarak kadrosuna katan, Bordo-Mavililerin, görüşme halinde olduğu Lazio’lu Ogenyi Onazi'nin transferinde de büyük ilerleme sağladı.

23 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun transferini Trabzonspor’un 2-3 gün içerisinde açıklayarak resmiyete dökebileceği bildirildi. Öte yandan Karadeniz ekibi AS Trencin formasını terleten orta saha oyuncusu Matus Bero için de geri sayımda. Bordo-Mavililer’in Trencin’in şampiyonlar ligindeki kaderinin netleşmesi sonrası bu transferi sonuçlandıracağı kaydedildi. Trencin 2.ön eleme maçının ilkinde Slovenya ekibi Ljubljana’yı deplasmanda 4-3 yenerken Bero, 1 asist yapmıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap