SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor destek istiyor!

Orduspor destek istiyor!

23 Şubat 2015 Pazartesi - 11:27




Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, takımda kimsenin alacağının olmadığını, önemli başarılar elde eden takımlarının desteklenmes





Orduspor Bayan Basketbol Takımı, Botaş galibiyeti ile hedeflerini yükseltti. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımda hedef play-off'a kalarak Avrupa kupalarında mücadele etmek. Orduspor'un çok iyi şeyler yaparak Ordu'nun adını temsil ettiğini belirten Orduspor Başantrenörü Alper Durur, takıma bu yolda Ordulular tarafından destek verilmesi gerektiğini belirtti. Takımda kimsenin alacağının olmadığını ifade eden Durur, yönetimsel anlamda da önemli destekler aldıklarını ifade etti.

"TAKIMDA KİMSENİN ALACAĞI YOK"

Avrupa'nın en iyi liginde en iyi şekilde mücadele ettiklerini ve Ordu'yu daha ileriye taşıyacaklarını vurgulayan Orduspor Başantrenörü Alper Durur, "Orduspor Bayan Basketbol Takımı'nın Ordu'yu çok iyi bir şekilde temsil ettiğini düşünüyorum. Orduspor futbol takımında genç oyuncuların başarısına nasıl sevindiysek, Avrupa'nın en iyi liginde Ordu'yu çok güzel bir şekilde temsil eden bayan basketbol takımına da destek vermek lazım. Biz hemşehrilerimizden biraz daha destek bekliyoruz çünkü biz sahada Ordu için varız. Avrupa'nın en iyi liginde olmamıza rağmen gayet iyi şeyler yapıyoruz. Sınırlı bütçemizle çok iyi şeyler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Özverili bir çalışma içindeyiz, yönetimsel anlamda büyük destekler görüyoruz. Şunu da söylemeliyim ki takımda kimsenin alacağı yok. Bizde gelirimiz giderimize denk olduğu için biraz şanslıyız. Bu yüzden bu takımın gayet iyi desteklenmesini istiyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap