SON DAKİKA



Haber > Spor > Osman Özköylü: Hekimoğlu'nun yeri Süper Lig

Osman Özköylü: Hekimoğlu'nun yeri Süper Lig

Karadeniz Özel

22 Ocak 2021 Cuma - 13:53




Gazetemizi ziyaret eden Hekimoğlu FK Teknik Direktörü Osman Özköylü, iddialı konuştu...





Osmanlıspor örneğini veren Özköylü, “Osmanlıspor’da ben gittiğimde 13’üncü sıradaydı. Liderle aramızdaki fark 18’di. 12 haftada, 11 galibiyet, 1 beraberlik aldık ve lider olduk. Bunlar olmayacak şeyler değil” dedi.

2. LİG ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Osman Özköylü, Karadeniz’i ziyaret etti. Spor Koordinatörümüz Nihat Erence ile muhabirlerimiz ile samimi bir sohbet eden Özköylü, önemli açıklamalarda bulundu. Tesisleri överek sözlerine başlayan Özköylü, “Çok az sayıda futbol kulübü, böyle bir tesise ve imkanlara sahip. Ben uzun yıllardır 2. Lig’de çalışmadım. Bu kulübün hedefleri ve projeleri, burada gelmemde etkili oldu. Umarım bu sezon 1. Lig’e çıkarırız” dedi.

Özköylü, “Geldiğimde takımı iyi buldum ama benim takımım diyemem. Çünkü sezon başında ben bu takımda olsaydım belki de bir çok oyuncuyu transfer etmezdim. Yeteri kadar çalışma şansımız da olmadı. Bazen 3-4 günde bir maç oynadık. Zaman kısıtlı olduğundan istemediğimiz şekilde antrenmanlar yapamadık. Videolu sistemle çalışarak oyunculara neler yapması gerektiğini gösterdik. Sahada uygulamalı olarak yapamadığımız zamanlar da oldu. Yani sıkıntılı bir süreçti” diye konuştu.

Niğde Anadolu maçında Şok bir yenilgi aldık

Özköylü şöyle devam etti: “Elimizdeki takımda üst liglerden gelen oyuncu sayısı fazla olduğundan uyum sorununu çabuk atlattık. İşin güzel tarafını görmeye çalışıyorum. Oyunsal olarak hem ben keyif alacağım, hem de izleyenler keyif alacak. Manisa maçı hariç tabi o maçın mazeretleri var, onun dışında bir tek kayıp görünen Niğde maçı oldu. 15 dakikada 2-0 öne geçtiğimiz maçı 3-2 kaybettik. İnanın rakibin 3 tane pozisyonu yok. İki gol, kaptırdığımız toplardan oldu, diğeri de yan toptan.”

Kocaeli karşısında en iyi futbolumuzu oynadık

ZOR bir grupta olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, “Hedefi olan takım sayısının fazla olduğu bir gruptayız. Sıralamaya bakıldığı zaman bizim gruptaki 10’uncu sıradaki takımın bile play-off şansı var. Biz göreve gelince fark 10’du, şimdi ise 11. Manisa’ya yenilmesek, ya da Niğde maçını kazansak durum farklı olurdu. Son Kocaeli maçı 10 tane karşı karşıya pozisyon kaçırdık. Yüzde 70 top bizde. İnanılmaz net fırsatlar kaçırdık, belki de en iyi futbolumuzu oynadık. Ama 1-1 bitti” diye konuştu.

Osmanlı’yı örnek gösterdi ‘Neden olmasın?’ dedi

11 PUANLIK farkın kapanabileceğini söyleyen Özköylü, “Osmanlıspor’da ben gittiğimde 13’üncü sıradaydı. 12 haftada, 11 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Gençlerbirliği bizden 18 fazla puana sahipti ve liderdi. Biz bu farkı kapattık ve lider olduk. Bunlar olmayacak şeyler değil. Ama tabi ki rakibin de kaybetmesi lazım. Osmanlıspor’da bu seriyi yakaladığımız zaman, lider Gençlerbirliği ikinci yarıya 4’te sıfırla başladı. Biz ise 4’de 4 yapmıştık. Manisa zorlu maçlar oynayacak. Kayıplar yaşayabilir” dedi.

Osman hocanın kurduğu 6 takım şampiyon oldu

Kendi kurduğu 6 takımın TFF 1. Lig’de şampiyon olduğunu hatırlatan Osman Özköylü, kendisinin ise 2 kez bu sevinci yaşadığını söyledi. Başarılı teknik adam, “Hekimoğlu Trabzon’da da aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Umarım başarırız” dedi.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap