SON DAKİKA



Haber > Spor > Osmanlıspor'un rakibi…

Osmanlıspor'un rakibi…

12 Aralık 2016 Pazartesi - 15:05




Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi Olympiakos'u tanıyalım...





Bu sezon ilk kez katıldığı Avrupa Ligi'nde müthiş bir performans gösteren ve Villareal'in önünde grubunu lider tamamlayan Osmanlıspor, son 32 turunda Olympiakos'la eşleşti.

UEFA sıralamasında 25. sırada yer alan Yunan temsilcisi, liginde 1 maç eksiği ile ezeli rakibi Panathinaikos'un önünde yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde APOEL Nicosia, Young Boys ve FC Astana'nın bulunduğu grubu ikinci sırada tamamlayıp son 32 turuna kalan Olympiakos, maçlarını 32 bin kapasiteli Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynuyor.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan itibaren katılan Ynan ekibi, bu turda Portekiz ekibi Arouca'yı elemişti...

Olympiakos kadrosunda tanıdık isimler de göze çarpıyor. Son iki sezonu Trabzonspor'da geçiren Oscar Cardozo, Yunan ekibinin en önemli gol silahı konumunda. Olympiakos'un bir diğer önemli gol ayağı ise Nijeryalı Brown Ideye. Bu sezon 19 maça çıkan golcü isim 11 gol kaydetti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap