SON DAKİKA



Haber > Spor > Özel çocuklar sahaya çıktı

Özel çocuklar sahaya çıktı

02 Aralık 2018 Pazar - 16:22




Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında Antalyaspor’un Göztepe ile oynadığı maçın seremonisinde, sporcularla birlikte özel çocuklar da sahaya çıktı.





Down sendromlu Melih Demiral’ın (7) annesi Firuze Demiral, oğlunu sahada gördüğünde çok duygulandığını, onun mutlu olmasıyla mutluluğunun ikiye katlandığını söyledi.

Oğlunun ilk defa maça geldiğini, Antalyaspor’un maçta özel bireyleri sahaya çıkarmasından memnun kaldığını anlatan Demiral, "Antalyaspor, Engelliller Haftası dolayısıyla bizi davet etti." dedi.

"Antalyaspor oyuncularıyla özel çocuğum Melih sahaya çıktı, İstiklal Marşı okudu. Daha sonra ise tribünde maçı izledik. Özel birey annesi olmak çok farklı bir duygu. Oğlumu sahada görünce çok duygulandım. Melih ilk defa maça geliyor ve çok mutlu. Engellileri sadece bir hafta değil her zaman hatırlasınlar. Antalyaspor’a farkındalık yarattığı için çok teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap