SON DAKİKA



Haber > Spor > Peşpeşe gelen istifaların ardında eski Trabzonsporlu çıktı

Peşpeşe gelen istifaların ardında eski Trabzonsporlu çıktı

28 Kasım 2020 Cumartesi - 16:03




Kasımpaşa'da Aytaç Kara krizi yaşandı.





Kasımpaşa'da İrfan Buz ve Serkan Reçber'in istifasının nedeni belli oldu.

Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da dün üst yöneticilik (CEO) görevi yürüten Serkan Reçber ve teknik direktör İrfan Buz istifa ettiğini açıklamıştı. Futbol kamuoyunda soğuk duş etkisi yaratan sürpriz ayrılıkların nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...

Süper Lig ekibi Kasımpaşa dün hareketli gün geçirmişti. Önce üst yöneticilik (CEO) görevi yürüten Serkan Reçber görevinden ayrıldığını duyurmuştu.

13 Kasım'da göreve gelen teknik direktör İrfan Buz ise istifa ettiğini şu sözlerle açıklamıştı: "Büyük hedeflerimizin örtüştüğünü düşündüğümüz Kasımpaşa ile çıktığımız yola, yaşanan gelişmeler sonrası kulüp içinde sağlıklı bir ortam bulunamayacağını değerlendirerek, ekibimle birlikte devam etmeme kararı aldık. Kasımpaşa Teknik Direktörlüğünden istifa ediyorum."

Süper Lig'de şok etkisi yaratan iki istifanın ardındaki sır perdesi aralandı.


 Kasımpaşa yönetimi, Aytaç Kara'nın maçlarda duran top kullanmaması konusunda Serkan Reçber aracılığıyla teknik direktör İrfan Buz'a mesaj gönderiyor.

Karşılaşma içerisinde Aytaç Kara duran top kullanınca yönetimin, CEO'luk görevine yürüten Serkan Reçber'e "Aytaç Kara'yı kadro dışı bırak ve İrfan Buz ile de yollarını ayır" dediği iddia edildi.

Reçber de bu kararı iletemeyeceğini söyleyerek görevinden ayrılıyor. Reçber'in istifasının ardından deneyimli teknik adam da istifasını sunuyor.

Aytaç'a ceza yolda 

Kasımpaşa'da yaşanan gelişmelerin ardından Aytaç Kara'nın kadro dışı bırakılması bekleniyor. 1,5 sezondur Paşa'da forma giyen Kara bu sezon 9 maçta görev alırken 2 gol, 2 asist kaydetti.


Çapa geri döndü! 

İrfan Buz ile yollarını ayıran Kasımpaşa, teknik direktörlük görevi için geçtiğimiz hafta Ankaragücü'nden ayrılan Fuat Çapa ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli hocanın bugün sözleşme imzalaması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap