SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'nin yenileri görücüye çıktı

Rize'nin yenileri görücüye çıktı

04 Temmuz 2015 Cumartesi - 16:15




Çaykur Rizespor bu sezon renklerine kattığı dört yeni futbolcuyu basına tanıttı.





Çaykur Rizespor dört yeni futbolcusunu tanıttı. Çaykur Rizespor anlaşmaya varıp sözleşme imzaladığı; Karabükspor’dan Ahmet İlhan Özek, Akhisar Belediyespor’dan Mehmet Akyüz, MKE Ankaragücü’den Gökhan Akkan, Stuttgart takımından Robin Yalçın’u bugün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde basın karşısına çıkarttı. Yeşil-mavili forma giyen futbolcular sembolik olarak sözleşmelere imza attılar. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Transferlerimiz devam edecek. Yurt dışından bir transferimiz var. Transferlerimize güveniyoruz. Uyum içerisinde Rizespor’a hizmet vereceklerine inanıyoruz. Bizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Talip olduğumuz futbolcular marka değerimize bakıp bizi tercih ediyor. Buda bizim için bir avantaj oluşturuyor. Transfer komitemize gerçekleştirdikleri bu transferlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Son iki yıllarını iyi geçmediğini de vurgulayan Ferah, “Ancak son iki yılda edildiğimiz tecrübelerimizi bu sene yansıtmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız transferler ile forvet hattımızı güçlendirdik. Robin bizim için çok önemliydi. Robin burada kalıcı olmayacak. İyi bir performans sergileyip büyüklen tercih edeceği bir futbolcu olacaktır. Birkaç isim daha gelecek. Anlaşmalarımız bitmek üzere. Gelecek iki yıl için hedefimiz UEFA. Bu yıl olmasa da seneye mutlaka UEFA’ya katılıp Rize’yi Avrupa’da tanıtmak istiyoruz. Arkadaşlara teşekkür ediyorum. Rizeyi tercin ettikleri için. Rizespor bundan sonraki süreçte önüne koyduğu hedefler ile büyümeye devam edecektir. Marka değerini arttıracaktır" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap