SON DAKİKA



Haber > Rizespor > ARTIK HATANIN TELAFİSİ YOK!

ARTIK HATANIN TELAFİSİ YOK!

21 Mart 2018 Çarşamba - 08:00




Çaykur Rizespor kalan haftalar öncesined ince hesaplar yaparken zirve mücadelesi veren ekiplerin birbirleriyle oynayacağı haftaları kayıpsız geçmek is





Spor Toto 1.Lgi’n son altı haftasına girilirken Çaykur Rizespor’da ince hesaplar yapılıyor. Ligde 53 puan ile zirvede yer alan Yeşil-Mavili takım son hafta evinde oynadığı ve iki puan kaybettiği Adanaspor maçının telafisini milli arada oynanacak olan İstanbulspor karşılaşmasında yapmayı planlıyor.

Şampiyonluk yolunda son düzlüğe girildiği haftalarda hata yapmak istemeyen Yeşil-Mavili ekipte ligde kalan altı hafta için ince hesapların peşine düştü. Buna göre Çaykur Rizespor’un ligde yer alan takipçilerinin birbirleriyle oynayacağı maçlarda yeşil – mavili takım kazanıp avantaj elde etmek isteyecek.

Zirveyi yakından takip MKE Ankaragücü, Ümraniyespor, Altınordu ve Gazişehir Gaziantepspor’un birbirleriyle oynayacağı maçlarda Atmaca kendi maçlarını kazanıp yeniden zirvede arayı açmak istiyor. Teknik direktörü İbrahim Üzülmez’in ilk planın önlerindeki İstanbulspor maçını kazanmak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap