SON DAKİKA



Haber > Rizespor > AVANTAJI İYİ KULLANMALIYIZ!

AVANTAJI İYİ KULLANMALIYIZ!

04 Nisan 2018 Çarşamba - 10:00




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “İpler bizim elimizde, Rakip takımlar bizim hata yapmamızı bekliyor, onlara o fırsatı vermeyeceğiz”





Spor Toto 1. Lig’de lider konumda bulunan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, son oynanan İstanbulspor maçında oyunun ilk 70 dakikalık bölümünde şampiyon gibi mücadele ettikleri, maçın 3-0’dan sonra kalan son 20 dakikasında ise ortaya koydukları görüntünün ise kendilerine hiç yakışmadığını dile getirdi.

Bu saatten sonra kendilerine oyun değil, skor lazım diyen başarılı teknik adam, “İlk 70 dakika şampiyon gibi mücadele ettiniz. Son 20 dakika içinde ise bize hiç yakışmadı. Maç öncesi ben size ne konuşmuşsam sahada skor 3-0 ‘a gelene kadar hepsini yerine getirdiniz ama son 20 dakika içinde ben kenardan sizi tanıyamadım. Sanırım maç bitti havasına girmiştiniz” dedi.

Şimdi hedef Eskişehirspor maçını kazanmak olduğunu belirten Üzülmez, “Lig sıralamasında oluşan puan durumuna takılı kalmayın. Elde ettiğimiz avantajı sonuna kadar kullanmamız gerekiyor. İpler bizim elimizde, Eskişehir maçı ile birlikte ipleri sıkı sıkıya tutmamız gerekiyor. Rakip takımlar bizim hata yapmamızı bekliyor, onlara o fırsatı vermeyeceğiz ve avantajımızı sonuna kadar kullanacağız” dediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap