SON DAKİKA



Haber > Rizespor > BU ALGIYI YIKMALIYIZ!

BU ALGIYI YIKMALIYIZ!

01 Mart 2018 Perşembe - 09:16




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Biz emeğimizle, alnımızın akıyla, namusumuz ve şerefimizle şampiyon olmak istiyoruz” dedi.





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Yeşil-Mavili camianın üzerine olumsuz algı yüklenme gayreti olduğunu savundu. Üzülmez, “Bunu yıkmamız gerekiyor. Çünkü Elazığspor maçının son dakikasında Lincoln'e verilmeyen bir faul ve hemen arkasından gelen penaltı golü ile 2 puan kaybettik. Faul verilseydi maç biterdi. Dolayısıyla bu algıyı yıkmamız gerekiyor” dedi.

Son haftalarda hakemlerin iyimser olmadığını belirten Üzülmez, “Kamuoyunda Çaykur Rizespor'a karşı yanlış intibalar var. Biz emeğimizle, alnımızın akıyla, namusumuz ve şerefimizle şampiyon olmak istiyoruz. Son 3-4 haftaya baktığımızda hakemlerin bize karşı iyimser olduğunu söyleyemem. İlerleyen haftalarda daha dikkatli olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap