SON DAKİKA



Haber > Rizespor > BU MAÇIN ANAHTARI ŞOK PRES!

BU MAÇIN ANAHTARI ŞOK PRES!

15 Mart 2018 Perşembe - 08:00








Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Adanaspor maçı öncsinde futbolcularına uyarılarda bulunurken, “Maçın her anında rakibe baskınızı gösterin. Nefes aldırmayın ve hataya zorlayın”’ dediği öğrenildi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Cumartesi günü oynayacakları Adanaspor karşılaşması öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu. İlk yarıda mağlup oldukları rakiplerinden rövanşı almalarını isteyen Üzülmez, futbolcularından sadece Adanaspor maçını düşünmelerini istedi.

Adanaspor maçının şifresinin her alanda baskı olduğunu aktaran Üzülmez, “Boluspor galibiyetinin bir anlamı olması için Adanaspor maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Adanaspor’un durumu sizi yanıltmasın, çok iyi bir kadroları var. Hafife almayın ve ilk yarıda kaybettiğimiz rakibimizden rövanşı alın” dediği öğrenildi.

Karşılaşmaya hücumda pres yaparak başlamaları gerektiğini ifade eden Üzülmez, “Oyuna mutlaka önde presle başlayın, maçın her anında rakibe baskınızı gösterin. Özellikle 3. bölgede kuracağınız baskı çok önemli. Rakibe nefes aldırmayın ve hataya zorlayın. Bu maçın anahtarı şok pres olacak” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap