SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Bülent Korkmaz açıkladı! ''İlk kez bu kadar istekli oynadık''

Bülent Korkmaz açıkladı! ''İlk kez bu kadar istekli oynadık''

18 Mart 2022 Cuma - 22:50




Trabzonspor, kar yağışının altında Ç. Rizespor’a deplasmanda 3 - 2 mağlup oldu. Maçın ardından konuşan Ç. Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, kar yağışının altında Ç. Rizespor’a deplasmanda 3 - 2 mağlup oldu.

Maçın ardından konuşan Ç. Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, “Bu maç bizim kırılma maçımız olabilir. Yani zaten psikolojik olarak dip yapmış bir takım. Oradan takımı ayağa kaldırmak imkansız gibi olacaktı. Bu maç bizim için önemliydi. Kazanmak önemliydi. En önemlisi kazanmak için her şeyi yapmak. Bunu yapmazsanız kazanma şansınız olmaz. Geldiğim günden itibaren ilk defa böyle bir futbol savaşı, kazanma isteği yüzlerinde vardı. Bu beni çok memnun etti. Tabiki, Süper Ligin lideri çok iyi bir takım. Çok yetenekli oyuncuları var. Onları Rize’de yenmek ve bizim de kalecimiz Gökhan’ın dediği gibi bu başlangıç. İnşallah bu başlangıcın sonu iyi biter” dedi. 

Korkmaz, “Konuşma yapmak bundan sonra gerekmiyor. Ben oyuncularıma dedim. Konuşmaya gerek yok. Toplantı yapıldı, sahada bir şey vermezseniz onların hepsi boş. Sahada futbol oynayarak, savaşarak, kazanmak için her şeyini vermek. Bunu yaptılar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap