SON DAKİKA



Haber > Rizespor > ÇOK BÜYÜK YOL KATETTİK!

ÇOK BÜYÜK YOL KATETTİK!

30 Ocak 2018 Salı - 08:37




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Takım olgusunu ortaya çıkarmak için zamana ihtiyaç vardı ve o zamanı özellikle devre arası kampında





Adana Demirspor’u mağlup ederek ikinci sıraya yükselen Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, son haftalarda takım olarak çok büyük yol katettiklerini söyledi. Üzülmez, “Bu işler kolay olmuyor. İbrahim Üzülmez’in elinde sihirli değnek yok. Bir takımda sevgi saygı olmazsa başarı olmaz, olursa da günlük başarılı olur, bir hafta kazanırsın, iki hafta kaybedersin” dedi.

Vedat’ın attığı golden sonraki sevince bakılması gerektiğine dikkat çeken Üzülmez, “Takım olarak kenetlendik diyebilirim. Bir takım olgusunu ortaya çıkarmak bir iki hafta içinde olacak işler değil. İbrahim hoca gelecek sihirli değneğini değdirecek ve her maç kazanılacak diye bir şey yok. Böyle bir şey olsa sihirli değneğimi dokundururum takımı şampiyon yaparım” dedi.

Takım olgusunun zamanla ortaya çıktığını belirten genç çalıştırıcı, “Takım olgusunu ortaya çıkarmak için zamana ihtiyaç vardı ve o zamanı özellikle devre arası kampında kazandık diyebilirim. Bundan sonra ki süreç elbette çok kolay olmayacak. Bu ligde her maçta her türlü sonuç alınabiliyor, bu ligi küçümsemeyeceksiniz, yolumuza bundan sonra da emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

Yan toplarda etkili olmalıyız

Vedat, Samudio, Saadane, Robin, Romas gibi yan toplarda etkili sayılabilecek isimler olduğuna dikkat çeken Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, “12 korner atışı kazandık ama gol bulamadık. Tabi burada rakip takımın kalecisini de kutlamak lazım, iyi maç çıkardı. Benden önce de bu takım belki de ligde en çok duran toptan gol yiyen takım konumundaydı. Adam paylaşımı konusunda sıkıntı vardı. Şimdi atamadık ama yemedik. Yan toplarda hedefimiz atmaktır ama atamadığın takdirde de yememektir” cümlesini kullandı.


Transfer istiyorum

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, transferin bitimine sayılı günler kala bir veya iki oyuncu almak istediklerini dile getirerek, “Bir veya iki. Olur mu? Olmasını istiyorum. Lig uzun maraton rekabet içerisinde daha fazla olmak için transfer şart ama, devre arası transferi çok kolay olmuyor. Süper ligden oyuncu aldığın zaman daha fazla para istiyor sizde. Transfer olmadığı zaman ise benim oyuncularım çıkar aslanlar gibi mücadele eder, onları tebrik ediyorum, transferde Çarşamba son gün bekleyip, göreceğiz” dedi.

Karaman’ı solladı

Sezona Hikmet Karaman ile başlayan Yeşil-Mavili takım Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde oynadığı 7 maçta kalesine 13 gol görmüştü. Teknik direktörlük görevine getirilen İbrahim Üzülmez yönetiminde Çaykur Rizespor, başarılı teknik adamla çıktığı 12 maçta ise 11 gol kalesine görmüştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap