SON DAKİKA



Haber > Rizespor > DENİZLİ’DE İŞ BİTEBİLİR!

DENİZLİ’DE İŞ BİTEBİLİR!

03 Nisan 2018 Salı - 01:05




Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, önlerindeki iki haftadan 6 puan çıkarmaları ve diğer maçların sonucuna göre şampiyon olabileceklerini sö





Çaykur Rizespor’da İstanbulspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanırken Başkan Hasan Kemal Yardımcı, önlerindeki iki haftada alınacak sonuçlarla şampiyonluğun belli olabileceğini ifade etti. Yardımcı, “İstanbulspor maçı galibiyeti ile önemli bir engeli aştık. Maçın 3-2’ye gelmesi ardından endişe duymadım ama biraz stres yaptık” dedi.

Yardımcı, şöyle devam etti: “Bu hafta oynanacak olan Eskişehir maçı çok önemli. Burada önemli olan bizimle ligde yer alan üç takımın arasında oluşacak olan puan farkı. Eskişehir maçının ardından deplasmanda oynanacak olan Denizli maçı sonrası alınacak olan galibiyet şampiyonluğun habercisi olabilir. Takım bu yola baş koydu. Bu durum beni çok mutlu ediyor.”

Rizelilere kuçak açtı

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, İstanbulspor maçında ev sahibi takımın yaptığı üst düzey misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür etti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu’nun maç öncesi verdiği dostluk yemeği ve sonrası yaşanan dostluğun önemine vurgu yapan Yardımcı, “Sporun temelinde dostluk vardır. Başkan Ecmel Bey'e Rizespor yönetimi olarak teşekkür ediyorum. Maça gelen her Rizeli taraftara kucak açarak, kimseyi dışarda bırakmadılar. Bir özel teşekkür de İstanbulspor yönetim kurulu üyesi Rizeli Muhammet Mete’ye ediyorum. İstanbulspor’un bundan sonra oynayacağı maçlarda kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap