SON DAKİKA



Haber > Rizespor > DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVAMAYIZ

DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVAMAYIZ

13 Mart 2018 Salı - 08:40




Çaykur Rizespor’da Başkan Hasan Kemal Yardımcı, “7 maç ve alınacak 21 puan var. Bunun için işi sağlam tutmalıyız” dedi.





Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Başkan Hasan Kemal Yardımcı, önlerinde oynayacakları 7 maçın bulunduğunu ve kazanılacak 21 puanın olduğunu ifade etti. Başkan Yardımcı, “Sakın havaya girmeyelim, iyiyiz ama gevşemeden yolumuza devam edeceğiz. İşi çok sağlam tutacağız” dedi.

Havaya girmeyeceklerini ifade eden Başkan Yardımcı, “Dereyi görmeden paçayı sıvamayacağız, böyle bir yağma zaten yok. Bizim kuru çalılara boğulma niyetimiz de yok. Takım içinde bütünlük bizi memnun ediyor. Ben takımda düşük adam istemiyorum. Oynayan, oynamayan hepsi bir” diye konuştu.

‘Rize’nin iklimi son haftalarda bu stresi kaldırmaz’ diye Başkan Yardımcı, “İşini benimseyeceksin. Malının, işinin başında bulunacaksın, bizim de farkımız burada ortaya çıkıyor. İşin başında bulunmadan sen ne kadar samimi olursan ol, ne kadar kafan çalışsa da futbol işlerinde “yangaz” çok. Bu işlerin yüzde 75’i köpük” dedi.

Altyapıya yatırım

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Mayıs ayı içinde altyapı tesisleri için temel atacaklarını söyleyerek, “Bu iş şaka değil. Mayıs ayı içinde altyapı temeli atılacak. Rize’nin dinamiklerini harekete geçireceğiz, bu yörenin çocuklarını didik didik takip edeceğiz” ifadesini kullandı.


Beni mahçup etmeyecekler

Bu sezon yaşadıkları heyecanı önümüzdeki sezon süper ligde kaliteyle harmanlayarak güçlü bir kadro kurmak istediğini belirten Başkan Yardımcı, “Önümüzdeki sezon sağlam bir takım yapmamız şart. Süper ligdeki kaliteyi görüyoruz. Bizim bu sene ligde bulduğumuz heyecanı, havayı önümüzde ki sezon kaliteyle takviye edeceğiz ve Rizeli diyecek ki;” Kardeşim ben önce Rizespor konuşurum, başka bir şey konuşmam” diyecek. Rizeli, beni mahcup etmeyecek takımın arkasında yer alacak. Bizde onları mahcup etmeyeceğiz. Ona göre işi sağlam tutacağız.

Rize beni gençleştirdi

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, kendisinin sosyal yönde Rize ile kucaklaşmasının kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini belirterek;” Uzun yılar unuttuğum gönlümde ki Rize’yi tekrar yaşamaya başladım. Allah uzun ömürler verirse bu bize Rize’de daha fazla yaşama imkânı verecektir. Taraftar her şeyi görüyor, bu samimiyeti görüyor. Asıl bana Rize’nin katkısı var, beni gençleştiriyor, beni diri tutuyor. Yukarıda Allah var Rizespor’un bana katkısı var, 20 saat kafam çalışıyor” cümlesini kullandı.

Kweuke’nin ölüsü yeter!


Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, devre arası ameliyat olan takım kaptanı Kweuke için ;” Ölüsü yeter, yeter ki sahaya çıksın” dedi. Kweuke’nin sakatlık sonrası çalışmalarına devam ettiğini hatırlatan Yardımcı;” Bir iki hafta içinde takıma katılır. Bu oyuncumuz geçmiş yönetimden gelen yüksek meblağlı bir sözleşmeye imza atmıştı. En son 200 bin Euro para ödedik kendisine. Bu bir kontrat, ben bundan şikâyet etmiyorum. Sürdürülebilir ve kontrol edilebilir bir durumumuz var bizim. Geçmiş yönetime de ben kabahat bulmuyorum, imzalar atılmış ve bir sıkıntı var ki biz yönetime geldik. Ben bunu yönetmem lazım. Kweuke’den benim şikâyetim yok, sezonun bitimine beş maç kala da gelse lazım olur bize. Kweuke’nin ölüsü yeter bize, yeter ki sahaya çıksın” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap