SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Emre hakeme ana avrat sövdü Göçek başını önüne eğip gitti!

Emre hakeme ana avrat sövdü Göçek başını önüne eğip gitti!

Karadeniz Özel

23 Nisan 2019 Salı - 12:48




Rizespor yedek kulübesinden bir futbolcunun anlattıkları insanın kanını donduracak türden...





KORKARAK MAÇI YÖNETTİ

ÇAYKUR Rizespor’da Başakşehir maçının hakemi Hüseyin Göçek’e tepki dinmek bilmiyor. Göçek’in yalnızca uzatma dakikalarında haksız bir penaltı vermekle kalmadığını dile getiren yeşil-mavililer, tecrübeli hakemin Başakşehirli futbolcular tarafından adeta dövüldüğünü dile getirdi. Çaykur Rizespor yedek kulübesinden bir oyuncunun iddiaları ise kan dondurdu. Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu’na tepki gösteren isim yaşanan olayı şöyle anlattı:

‘DUR’ DİYEN ÇIKMAYACAK MI?




MAÇ boyunca Başakşehirli futbolcular hakemi istedikleri gibi yönetti. Sanki onlar hakem Hüseyin Göçek ise talimatları uygulayan kişiydi. Orta hakem Hüseyin Göçek, bizim lehimize faulleri korkarak çaldı. Asıl sorgulanması gereken ise Emre Belözoğlu’nun tavırlarıydı. Hakeme ana avrat sövdü. Biz kırmızı gösterir diye beklerken Hüseyin Göçek arkasını dönüp gitti. Futbol yaşantımız boyunca böyle bir rezillik görmedik. Bu adama dur diyen çıkmayacak mı?

OKAN HOCA SAKİN BİRİSİ OLMASA!




ANLATILANLAR bununla da sınırlı değil. Çaykur Rizespor’un sahaya futbol oynamak için çıktığını dile getiren o isim sözlerini şöyle bitirdi: Eğer Okan hocanın yerinde bir başka teknik adam olsa, bu yaşananlar nedeniyle tribüne gönderilirdi. Allah’tan Okan Buruk sakin ve naif bir kişiliğe sahip. Hüseyin Göçek’in bu kararlarına sadece gülerek karşılık verdi. Artık bu karşılaşmayı unutmak zorundayız. Kalan 5 maçımızı kazanıp ligi ilk 5 içinde bitirmek istiyoruz.

Haber: Hüseyin TERZİ
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap