SON DAKİKA



Haber > Rizespor > GEL DE KAÇANA YANMA!

GEL DE KAÇANA YANMA!

13 Şubat 2018 Salı - 01:15




Çaykur Rizespor, evined aldığı Altınordu yenilgisiyle zirve yarışında büyük yara alırken liderlik şanssını elinin tersiyle itti.





Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında evinde oynadığı Altınordu maçından farklı skor ile mağlup ayrılan Çaykur Rizespor büyük bir fırsat kaçırmış oldu. Lider Ümraniyespor’un kaybettiği haftada liderlik koltuğunu elinin tersi ile geri çeviren Yeşil-Mavili ekip böylece zirveye oturma şansını kaçırdı. İç sahada en son MKE Ankaragücü takımına mağlup olan Çaykur Rizespor son oynadığı Altınordu maçından aldığı yenilgi sonrası aylar sonra hem iç saha mağlubiyetiyle tanıştı hem de evindeki başarılı performansını devam ettiremedi.

Altınordu mağlubiyeti ile büyük yara alan Yeşil-Mavili takım Cuma akşamı Ankara’da oynayacağı Ankaragücü maçını şampiyonluk yolunda telafi maçı olarak bakıyor. Teknik direktör İbrahim Üzülmez, “ Bir mağlubiyetle yıkılacak takım değiliz. Önümüzde 13 tane daha karşılaşma var ve bunlardan en önemlisi haftaya oynayacağımız Ankaragücü maçı. Bu ligde her takım her takıma karşı üstünlük kurabilir. Ligin ilk devresinde Başkent temsilcisi bizi evimizde farklı mağlup ederek çıkışa geçti bizde aynısını yapabiliriz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap