SON DAKİKA



Haber > Rizespor > GEMİYİ KARAYA YAKLAŞTIRMALIYIZ!

GEMİYİ KARAYA YAKLAŞTIRMALIYIZ!

25 Nisan 2018 Çarşamba - 09:52




Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Ümraniyespor karşılaşmasından istedikleri sonuçla ayrılıp gemiyi karaya yaklaştıracaklarını söyledi.





SPOR Toto 1. Lig’in lideri Çaykur Rizespor’da Başkan Hasan Kemal Yardımcı Ümraniyespor karşılaşmasında istedikleri sonuçla ayrılarak Süper Lig’e çıkacaklarına inandıklarını ifade etti. Artık gemiyi karaya yaklaştırmanın vaktinin geldiğini vurgulayan Yardımcı, şöyle devam etti:

"Tek hesabımız matematiksel. Bunun dışında bir beklentimiz yok. Matematik bizi ne zaman şampiyon yapıyorsa biz o zaman şampiyonuz. Bazıları 'şampi...' olduğumuzu söylüyor. Biz bunu matematiksel olarak gerçekleştirmeden söylemeyeceğiz. Gelinen noktada şimdiye kadar bir terslik olmadı”

“Ümraniyespor'un son maçta berabere kalması bize büyük avantaj sağladı. Ümraniyespor maçı ile işi bitirmek istiyoruz. Takımımız iyi bir takım ama son maçların stresini almamız lazım. Biz yaş olarak stresle başa çıkabiliyoruz ama futbolcu kardeşlerimiz genç. Onların üzerinden stresi almak bizim görevimiz”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap