SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Hata yapanın canı yanacak!

Hata yapanın canı yanacak!

18 Mart 2018 Pazar - 23:18




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Artık çok kritik haftalara giriliyor ve makas daralmaya başladı. Her pozisyonun önemi artıyor” dedi





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Adanaspor karşısında kaybedilen iki puanın önemli olduğunu ifade etti. Üzülmez, “Özellikle ilk 45 dakika içinde tüm oyuncularımı tanıyamadım. Hafta içi idmanları yağmur altında yaptık. Maç günü ise 20 dereceye varan sıcaklık altında oynadık. Havadan dolayı mı yoksa başka bir nedenden dolayı bu maça tutuk ve durağan bir şekilde mücadele ettik” dedi.

Lincoln’un istenilen performansta olmadığını belirten genç teknik adam, “İlk 11’de sahaya sürdüğüm Lincoln beklentileri karşılayamadığı için dışarı aldım, Oğulcan ise gayretliydi. Ama özellikle girilen gol pozisyonlarında biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü artık çok kritik haftalara giriliyor ve makas daralmaya başladı” ifadelerini kullandı.

Kendi düşen  ağlamaz

Çaykur Rizespor evinde Adanaspor’a karşı kritik iki puan kaybederek şampiyonluk yolunda sendeledi. Maç boyunca golcü oyuncuları Vedat Muriqi’in yokluğunu hissettiklerini belirten Üzülmez, Kosovalı oyuncunun bu maçta olmamayışı iki puana patladığını söyledi. Rakip Adanaspor’un Rize’de 90 dakika boyunca yerde yatarak puan çıkartmasına Rizeli futbol severlerin ne kadar sinirlendirmişse de, Rizespor teknik kurmayının ligde diğer takımların yaptığı yapmayarak elindeki en değerli oyuncuyu Gaziantepspor maçında cezasını çektirmeyerek devam etmesine de “iş bilmezlik” dedikleri öğrenildi. Öte yandan Çaykur Rizespor’da milli aradan sonra oynanacak olan İstanbulspor maçında Oğulcan Çağlayan olmayacak. Bu futbolcu Adanaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştüğü öğrenildi.

Gelenek değişmedi!


Çaykur Rizespor’un uzun yılardan beri devam ettirdiği gelenek Adanaspor maçında da değişmedi. Ligde zirve mücadelesi veren takımlara karşı üç puan çıkartan yeşil – mavili ekip, küme düşme mücadelesi içinde olan zayıf takımlara karşı ise “yufka yüreğini” göstererek puan verme geleneği Adanaspor maçında da devam ettirdi ve zirve yolunda yara aldı.

Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Akdeniz takımına karşı galibiyet alamayan yeşil – mavili takım böylece zirve yolunda çok önemli iki puanı küme düşmeme mücadelesi veren Adanaspor’a kaptırmış olurken, zor maçları kazanan Çaykur Rizespor bir kez daha kağıt üzerinde kolay gözüken maçlarda puan kaybetme üzüntüsü yaşadı.

Çarşamba toplanıyorlar

Adanaspor maçı sonrası izne ayrılan yeşil – mavili takım milli aradan sonra oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına Çarşamba günü öğleden sonra yapacağı idmanla start verecek. Çaykur Rizespor’da bu maçın hazırlıklarına tek eksik oyuncu Ümit Milli takım kampına katılan Oğulcan Çağlayan bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap