SON DAKİKA



Haber > Rizespor > İYİ NİYETLİ OLMAYACAĞIM!

İYİ NİYETLİ OLMAYACAĞIM!

11 Şubat 2018 Pazar - 16:15




Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, “Rize ile ilgili kötü bir algı var. Son üç maçta hakemler bizim maçlarda çok daha etkin oluyorlar” d





Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Altınordu yenilgisi sonrası açtı ağzını, yumdu gözünü. Genç teknik adam bundan önce hakemler hakkında fazla konuşmadığını hatırlatarak, bundan sonra çok da iyi niyetli olmayacağım mesajını verdi. 4-0 kazandıkları Ümraniyespor maçı sonrası rakip takımın teknik direktörünün bir açıklaması vardı diyen Üzülmez, “Bu açıklama sonrası son haftalara bakıldığı zaman Ümraniye takımının aleyhine verilmeyen penaltıları var. Rize ile ilgili kötü bir algı var. Rakip iyi oynadı, kaybettik diyeceğiz ama son üç maçta hakemler bizim maçlarda çok daha etkin oldular” dedi.

Üzülmez şöyle devam etti: “Biz açıklama yapmıyoruz diye bu iş böyle oluyor, biz sizi destekliyoruz diye mi böyle oluyor. Bizde mi Ümraniye takımı gibi açıklamalar yapalım. Ben hakemlere her zaman güveniyorum ama bu tip açıklamalar yapanların da yanına kar kalmamasını istiyorum. Sıkıntı yok, bu takımın hedefleri belli ve bu oyuncu grubunu da üzerine düşeni yapacaktır, uzun lig maratonunda bazen çelmeler olacaktır, Altınordu takımını bize ders verdi ve bizde o dersleri iyi çalışarak sınıfımızı geçeceğiz” dedi.

Sen destek almadın mı?

Yeşil-Mavili takımın teknik patronu İbrahim Üzülmez’in bir başka hedefinde olan isim ise Balıkesir Başkanı vardı. Bu kulübün başkanının hafta içi yaptığı açıklamada Rizespor’un Vedat Muriqi transferinde gönderme yaptığını hatırlatan Üzülmez, “Rakip başkanların gözü aydın. Kaybettik ve Vedat Muriqi gol atamadı. Balıkesirspor Başkanı'nın gözü aydın. Rakip başkanları anlamıyorum. Başka takımlarla uğraşmanın nedenini anlamıyorum. Onlar belediyelerden destek almadı mı? Biz hedeflerimize, emeğimizle ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Balıkesir Başkanı ile ilgili biz de çok şey duyduk. Transfer tahtasını açmak için neler yaptığını duyduk. Herkes kendi takımı ile ilgilensin. Kimse bizimle uğraşmasın” dedi.

Başınız dik olsun


Teknik direktör İbrahim Üzülmez, oyuncularına Altınordu maçının öz eleştirisini yapmaları gerektiğini ifade etti. Asla moral bozmadan başlarının dik olarak yolarına devam edeceklerini söyleyen Üzülmez, “Biz Çaykur Rizespor’uz başımız her zaman dik olmak zorunda. Bu maç geride kaldı, ders alarak, içimizde öz eleştiri yaparak yolumuza devam edeceğiz. Kimse moralini bozmasın, bu takım sezon sonunda hedefine ulaşacaktır. Bir mağlubiyetle yıkılacak bir takım değiliz. Haftaya MKE Ankaragücü maçı var ve bu maç bizim yeniden ayağa kalkma maçımız olacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap