SON DAKİKA



Haber > Rizespor > KREDİMİZİ KULLANDIK!

KREDİMİZİ KULLANDIK!

14 Şubat 2018 Çarşamba - 07:30








Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, “Altınordu maçında üç hata yaptık üç gol yedik. Baskı yaptık, çok pozisyon bulduk ama atamadık. Şeytanın bacağını kıramadık, şanssızlık vardı” dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, son oynanan ve farklı kaybedilen Altınordu mağlubiyeti için kredilerini kullandıklarını söyleri. Başkan Yardımcı, “Bu bir yol kazası, iş kazası yaptık diyebilirim. Uzun lig maratonunda bu tip yenilgiler olur. Gereken dersleri çıkartıp, önümüze bakarsak hiçbir sorun yok. Mühim olan büyük fotoğraf Mayıs ayıdır. Bunun yanında üç galibiyet aldık mı havaya girmeyelim, bir mağlubiyet aldık mı da dağılmayalım. Burada önemli olan netice mutlu sondur” dedi.

Önlerine çıkacak engelleri kenetlenerek aşacaklarını belirten Başkan Yardımcı, “Önümüzdeki rampalarda, virajlarda kenetlendik mi, samimi desteği devam ettik mi bu işin sonuna güveniyorum. Takım gafil avlandı, Altınordu maçında üç hata yaptık üç gol yedik. Baskı yaptık, çok pozisyon bulduk ama atamadık. Şeytanın bacağını kıramadık, şanssızlık vardı. Bu maçta kısmen beceriksizlik vardı. Maç sonu soyunma odasına indim ve gerekeni söyledim” diye konuştu.

Takım olarak toparlanacaklarını belirten Başkan Yardımcı, “Bu yolda böyle iş kazaları var ve biz bu maçta kredi kullandık. Çocuklar toparlanacak, kenetlenecek, çok daha iyi olacağız. Bu çocuklar ve bu teknik kadro ile beraber Mayıs ayında Süper Lig’e çıkacağız. Yokuş, rampa çıkarken, virajları dönerken sakın ha hararet yapmayalım. Dolayısıyla biz işimize bakacağız. Mühim olan sezon sonu şampiyonluktur. Zirvede rakiplerin kaybı bizim karımız değil ama tesellimiz olur” dedi.

Şimdi destek olma zamanı


Cuma akşamı Başkentte çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, “Ankaragücü çok önemli bir maç. Ankara’da bulunan tüm değerli dostlarımızı, hemşerilerimizi bu maça bekliyoruz. Bu yolda taraftarlarımızın vereceği destek her puana katkı sağlar. Beğenilmeyen bir puanın bile önemi var. Dönem sabır, sükûnet ve destek zamanıdır. Bu düzende gittiğimiz takdirde biz sezon sonu bu işi çözeceğiz. Ligde bütün takımlara karşı saygılıyız, böyle bir ligde oynuyoruz, bu lig böyle, her türlü heyecan var, inşallah sezon sonu heyecanımız mutlu sona ulaşacak” cümlesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap