SON DAKİKA



Haber > Rizespor > On numaraya Dawid Drachal

On numaraya Dawid Drachal

18 Haziran 2024 Salı - 13:40




Çaykur Rizespor Polonya ekibi Rakow’dan Papanikolaou’un ardından 19 yaşındaki on numara Dawid Drachal’ı da gündemine aldı. Oyun görüşü ve uzaktan şutları ile dikkat çeken genç oyuncu oyun stili olarak Angel Di Maria’ya ya benzetiliyor





AVRUPA’DA Polonya Lig ekiplerinden Rakow ile kardeş kulüp anlaşması yapan Çaykur Rizespor bu kulüpten ilk transferini Giannis Papanikolaou ile gerçekleştirmişti. Atmaca’nın Polonya ekibinden ikinci transferinin ise 19 yaşındaki on numara Dawid Drachal olacağı öğrenildi. Oyuncuyu uzun süre canlı olarak takip eden yönetim kurulu üyesi Hasan Yavuz Bakır ve scout ekibinin bu oyuncu için olumlu referans verdiği gelen bilgiler arasında.

Palut onay verdi

TEKNİK direktör İlhan Palut’un da oyuncunun kasetlerini izlediği ve alınmasını istediği öğrenildi. Oyuncu için  bayram sonrasında harekete geçmeyi planlayan Atmaca’nın kurmaylarının bu transferi bir miktar para ve sonraki satıştan pay ile bitirmeyi planladığı gelen bilgiler arasında. On numara mevkinin yanı sıra sağ kanat ve sol kanatta da forma giyen oyuncu çift ayağını da etkili kullanıyor.

Tam bir maestro

2023 yazında Rakow’a 600 bin Euro bedelle katılan Polonyalı Drachal  Rakow formasıyla bu sezon 30 maçta 3 gol, 3 asistlik katkısı ile takımına önemli katkı sağladı. Genç Milli takımlarda 16 kez milli formayı terleten 19 yaşındaki maestro 3 gollük katkı sağladı. Oyun görüşü ve uzaktan şutları ile dikkat çeken genç oyuncu oyuncu stili olarak Angel Di Maria’ya ya benzetiliyor.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap