SON DAKİKA



Haber > Rizespor > RAKİBİMİZİ PES ETTİRDİK!

RAKİBİMİZİ PES ETTİRDİK!

22 Şubat 2018 Perşembe - 01:05




Çaykur Rizespor Teknik DirektörÜ İbrahim Üzülmez, “Oyuncularım sahada hırçınlık, ikili mücadelede üstünlük sağladı. Yılmadan rakibi hataya zorladılar”





Balıkesir Baltok’u mağlup ederek haftayı üç puanla kapatan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, yollarına istikrarlı bir şekilde devam ettiklerini ifade etti. Üzülmez, Lincoln’un yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Futbol oynadığım süre içinde Lincoln kadar üst düzey yeteneğim yoktu ama, saha içerisinde yaptığım mücadele ile bu açığımı kapatıyordum” dedi.

Futbolda yetenekten çok mücadelenin önemli olduğunu belirten Üzülmez, “Bununla ilgili önümüzde çok örnekler var. Son Balıkesir maçının ikinci devresinde oyuncularım bunları yaptı. Sahada hırçınlık, ikili mücadelede üstünlük sağladılar. Yılmadan rakibi hataya zorladılar ve rakipte pes etmek zorunda kaldı. Bundan sonra da yolumuza istikrarlı bir şekilde devam etmek zorundayız” dedi.

Sırtımıza yük ALMALIYIZ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, TFF 1. Lig’de en çok gol atan takım konumunda olmalarına rağmen duran toptan stoperlerin henüz gol atamadığına dikkat çekti. Üzülmez, “Maç öncesi oyuncularıma, ‘Duran toptan bir gol atın, benim önüme gelin ve bana yumruk şov yapın’ dedim ama bu maçta da stoperlerim gol bulamadı. Altı pas içerisinde çok fazla net pozisyonlarımız olmasına rağmen oyuncularım atmamakla ilgili inat etmeye devam ediyorlar. Pazar günü evimizde oynayacağımız Elazığspor maçında biri gol atar da bizi şaşırtır. Ama şunu net olarak söyleyeyim ki doğru yoldayız. Lig uzun maraton bu maratonda takım olgusunu yaratmak kolay olmadı ve çok yol aldık. Bu çalışmaların karşılığını hep berabere alırız ama kolay değil, biraz daha yol almamız lazım ve sırtımıza yük almamız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap