SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rize’de gündem Kwame Poku

Rize’de gündem Kwame Poku

06 Haziran 2024 Perşembe - 09:36




Çaykur Rizespor, genç kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.





Yeni sezonda kaliteli bir kadro kurmak isteyen Çaykur Rizespor, kanat oyuncusu Kwake Poku’yu yakın takibe aldı. Atmaca, geride kalan sezon İngiltere 1. Lig’de mücadele eden Peterborough’un 22 yaşındaki oyuncusu ve kulübüyle pazarlığa başladı.

Rizesporlu kurmaylar, stil olarak Trabzonspor’un unutulmaz futbolcusu İbrahima Yattara’ya benzetilen, tıpkı Gineli yıldız gibi hızlı, çabuk adam geçme özelliğine sahip oyuncuyu renklerine katmak için seferber olmuş durumda.

Gana asıllı İngiliz kanat oyuncusu, geride kalan sezon İngiltere 1. Lig’de play-off oynama başarısı gösteren ve burada aldığı başarılı sonuçların arından adını Championship Lig’e yazdıran Peterborough’ta 37 lig maçına çıkıp takımın vazgeçilmez oyuncularından oldu.

2 bin 846 dakika sahada kalan Kwame Poku, 11 gol atarken, 7 kez de asist yapmayı başardı. Takımıyla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Poku’nun güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro olarak gösteriliyor.


HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap