SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rize'nin Love aşkı

Rize'nin Love aşkı

15 Temmuz 2018 Pazar - 10:50




Yeşil-Mavili ekip, bir kez daha Love için Beşiktaş’ın kapısını çaldı





HEDEFTE LOVE VAR

ÇAYKUR Rizespor yönetimi, taraftar ve camianın dört gözle beklediği transferleri resmi ola- rak bitirmek için dört koldan çalışıyor. Gündemde olan isimlerle görüşmeler sürüyor. Portekizli futbolcular Renato Santos ve Ruben Ribeiro’dan haber bekleyen Yeşil-Mavililer’de asıl hedef Beşiktaş’ta istenmeyen Vagner Love..

TEKLİF İLETİLDİ

RİZESPOR, daha önce de Vagner Love’a teklif götürdü ancak Brezilyalı forvet Beşiktaş’ta kalmak istediğini söyledi. Bu gelişme üzerine de transfer askıya alındı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş’in, “Negredo ve Love’ı istemiyorum” sözleri Çaykur Rizespor’un Love aşkını yeniden alevlendirdi. Yönetim bir kez daha 34 yaşındaki Love’a teklifi iletti.

24 MAÇTA 15 GOL


RİZESPOR, 17 Temmuz Salı günü yurt dışı kampı için Slovenya’ya gidecek. Gelen bilgilere göre, yönetimden 2 isim Beşiktaş’ın Avusturya kampına geçip Love ile baş başa görüşecek. Tecrübeli golcü ikna edilmeye çalışılacak. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş’a gelen Vagner Love toplamda 24 maça çıktı, 15 gol kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap