SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor’dan süper bombalar!

Rizespor’dan süper bombalar!

18 Temmuz 2023 Salı - 16:10




Yeşil-Mavililer, Senegal Ligi'nde forma giyen santrafor Oumar Diouf (20) ve sağ kanat Mame Mor Faye (18) ile anlaşma sağladı. İki oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacak





Editör: Barışcan ATMACA

TRENDYOL Süper Lig’in yeni ekibi Çaykur Rizespor, transferde atağa kalktı. Sadece bugünü değil yarını da düşünen Yeşil-Mavililer’den geleceğe yönelik hamle geldi. Teknik Direktör İlhan Palut'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Atmaca, forvet ve kanat takviyesi yaptı. Karadeniz ekibi, Senegal’in Dakar takımından santrfor Oumar Diouf ve sağ kanat Mame Mor Faye ile anlaştı.

SENEGAL U20 Takımı’nda da forma giyen iki oyuncunun Rize’ye gelerek önce sağlık kontrolünden geçeceği, ardından sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Atmaca, bonservisleri Senegal ekibi Dakar’da bulunan Oumar Diouf ve Mame Mor Faye için Senegal ekibine yetiştirme bedeli ödeyecek. Bu arada Oumar Diouf’un, geçen sezon Süper Lig ekibi Adana Demirspor’un idmanlarında yer aldığı ortaya çıktı.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap